View Single Post
stare 01-28-2009, 12:37   #41
szymek9876

Chaty: 0

Piwka Panel Piwny:

Domyślnie

witam A oto moje foniki.
Pierwszy to Sony CMD j70- telefon jakieś 8 lat temu naprawde full wypas jednak został zalany a służył mi dbrych kilka lat. Następnie była nokia 2600-co tu dużo mówić , solidny telefon i tyle. Sprzedałęm gdyż znudził mi się. Nastepnie był sagem my501x. Kilka lat temu to był telefon z najwyższej półki lecz zaczął mi się psuć. Jedyne co mogę polecić w tym sagemie to aparat i głośnik który był świetny. Kolejno miałem se k300, ponieważ sagem mi się zepsuł. Se sprzedałem i kupiłem se k550i, świetny aparat, badzo o niego dbałem lecz po kilku miesiącach mi się znudził i od miesiąca jestem posiadaczem nokii e51!
Telefon bez porównania z poprzednimi kupiłem go zwłaszcza ze względu na świetny procek,symbian oraz WiFi oczywiście, monus jak dla mnie to aparat gdyż zdjęcia wychodzą gorsze niż my501x, a o k550i już nie wspomnę gdyż k550i przy e51 to cyfrówka! , wyświetlacz też mógłby być przynajmniej 2.2 cala
Za to nokia e51 ma całkiem dobrą kamerę wideo.
ten telefon z pewnością posłuży mi jeszcze rok!! jestem tego pewien. Moim kolejnym telefonem będzie prawdopodobnie nokia n79,n78 lub n82.
teraz są jeszcze drogie lecz za rok lub dwa na pewno stracą na cenie dobrych pare złotych. dzięki i pozdro